De Prins

Trappen

 

 

In de hedendaagse architectuur is een trap dikwijls een zichtbaar onderdeel van het interieur. De vormgeving ervan dient dan ook te passen bij de rest van de meubelen. Desalniettemin is functionaliteit ook zeer belangrijk.

 

De Prins Trappen zorgt zowel voor esthetisch mooie als goed beloopbare trappen. Ook wordt voldoende aandacht besteed aan de meerwaarde die een trap kan bezorgen aan de circulatie in uw woning.

 

De Prins Trappen werkt zowel samen met architecten als direct met de klant zelf. Na een eerste gesprek wordt er voorstel gedaan om gaandeweg tot een oplossing te komen die het beste past

in uw interieur zonder verlies aan functionaliteit.

 

De Prins Trappen maakt zowel hedendaagse trappen met verschillende materialen, als klassieke trappen volledig in hout naar keuze.

Voor al uw problemen in verband met niveau verschillen , zowel binnen als buiten, kan je bij De Prins Trappen terecht.

 

Ook voor algemene schrijnwerkerij en/of staalconstructies kan je bij De Prins Trappen terecht.

 

 

 

Trappen op maat

Een prachtige trap vormt de kers op de taart in uw interieur. Bij De Prins Johnny zit u goed voor een trap op maat van uw wensen. Al meer dan 12 jaar staan wij in voor kwalitatieve trappen voor binnen en buiten die zowel stevig als mooi zijn. Wij bieden moderne en klassieke stijlen die passen in elk interieur.

 

Wij plaatsen metalen trappen, houten trappen of een combinatie van metalen en houten trappen in heel Vlaams-Brabant. De houten varianten worden meestal geplaatst in klassieke interieurs, maar zijn ook zeer stijlvol in eigentijdse woningen. Metalen of betonnen trappen geven uw moderne interieur een speciale afwerking. Beide varianten zijn zeer onderhoudsvriendelijk en kunnen eveneens als zwevende trappen worden geplaatst. Wilt u uw trap gewoon een fris uiterlijk geven? Dan verzorgen wij met plezier de bekleding van uw betonnen trap. Uiteraard voorzien wij eveneens alle bijbehoren, zoals handgrepen, balustrades en borstweringen uit metaal, hout of glas.

Heeft u interesse in een prachtige trap op maat van uw wensen? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden of vraag meteen een offerte aan. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder. De Prins Johnny staat voor u klaar in de regio van Bierbeek en de rest van Vlaams-Brabant.